Farbanje stolarije

Uštedite farbanjem stolarije​

Farbanjem stolarije ćete uštedeti stotine evra, a postići da vam stolarija izgleda potpuno isto kao nova.

Kroz desetak koraka i dobre veštine molera, vaša stolarija izgledaće kao nova, a produžićemo joj vek trajanja na bar još 10 godina.

Zašto bas da farbate stolariju?

Mnogo puta nakon završenih molerskih radova (link na moler beograd) neki delovi stolarije kvare kvalitet celokupne slike prostora. Zato smo davno odlučili da napravimo kvalitetnu ponudu za farbanje stolarije. Bili da su u pitanju vrata, prozori, štokovi, radijatori, ograde,  učinićemo da dobiju isti sjaj kao kada su prvi put postavljene. Tako smo za malo dodatnog novca, uštedeli puno, produžilli vek trajanja i naravno vratili joj prvobitni sjaj

Kako funkcioniše farbanje stolarije

U većini slučajeva reparacija se može izvršiti na licu mesta, paralelno sa ostalim radovima, ako ih ima. Ako ne fokus je samo na stolariji. Postoje slučajevi kada je stolarija previše ishabana i moramo da je odnesemo u radionicu kako bi se radovi kvalitetnije izvršili. To sve konstatuje majstor na licu mesta kada dodje da pogleda vašu stolariju.

Uzmimo za primer da je potrebno da uradimo kompletno farbanje vrata i prozora.

Pažljivo skidanje elemenata koji se farbaju Zatim struganje oštećene stare farbe i svih neravnina, mašinom i ručno. Nakon dobro očišćene farbe, sledi gitovanje svih rupica i neravnina kako bi dobili idealno ravnu površinu za farbanje. Ponavljamo proceduru sa štokovima od vrata, samo pre procesa dobro zaštitimo sve okolne delove kako bi farbanje posle bilo potpuno bezbedno! Poslednji korak je farbanje stolarije – onoliko ruka, koliko je potrebno da bude kao nova.

Za koga je farbanje stolarije?

 

Ako ste rešili da pored krečenja uredite i vašu stolariju a da pritom uštedite i izbegnete kupovinu nove, onda je ova usluga svakako za vas. 

Ako je stolarija na objektu očuvana i potrebno je ofarbati samo jedna vrata ili prozor ili bilo koji drugi elemenat, onda takođe mislimo da je ova dodatna usluga za vas najbolje rešenje.

Za koga nije farbanje stolarije?

 

Ako vam ne predstavlja problem da kupite potpuno novu stolariju, onda ova usluga svakako nije za vas. 

Ako mislite da stolarija NE može da izgleda odlično nakon reparacije, takođe nije za vas.

Sta ćete sve dobiti ako se odlučite da farbate stolariju?

Cena farbanja stolarije

Cene su prikazane sa našim materijalom – konačnu cenu formiramo nakon izlaska stručnog lica na traženi objekat

Farbanje vrata

Cena 

11e - 14e

Prosečna vrata imaju 4 kvadrata

Farbanje vrata sa štokovima

Cena

40e - 50e

Cene je za jedan otvor – otvor je jedan prozor npr

Radijatori i cevi

Cena

1e - 1,5e

Cena je po dužnom metru cevi, a radijator se računa po broju rebara

Garancija zadovoljstva​

Za sve naše molerske usluge dajemo 100% garanciju zadovoljstva ili vraćamo kompletan iznos uplaćen. Šta to znači u praksi?

To znači da u bilo kom trenutku ako niste zadovoljni, možete da nam otkažete posao ili nakon završenih radova ako niste zadovoljni vratićemo vam kompletan iznos novca.

Pozovite nas