Gipsani radovi – Spuštanje plafona

Moderan prostor, prigušena svetla, elegancija i luksuz, sve se to dobija spuštanjem plafona

Spuštanje plafona će prostoru dati jednu potpuno drugačiju sliku, a vama ugođaj koji će se ponavljati iz dana u dan. Zato je spuštanje plafona investicija u bolji životni ili radni prostor koju uvek treba imati u vidu. 

Kompletna procedura spuštanja plafona i kako mi to radimo pročitajte ovde.

Za početak potreban nam je dobar “roštilj” kako i u mnogo slučajeva u životu, ništa bez dobrog roštilja. Roštilj je majstorski naziv za konstrukciju koju je potrebno postaviti, kako bi na nju mogli postaviti novi plafon.

Za spuštanje plafona koristimo UD i CD aluminijumske profile, i gipsane – kartonske ploče više vrsta. (vatrootporne, vlagootporne i obične). Prvenstveno pomoću kanapa, bez štapa, obeležimo mesta gde i kuda će prolaziti profili za konstrukciju. Kada to uradimo, počinjemo sa bušenjem zidova kako bi postavili konstrukciju. Konstrukcija se kači na takozvane ankere ili visilice. Ono što je važno da napomenemo je da “roštilj postavljamo tako da plafon uvek može malo da diše, tj da ima lufta onoliko koliko je to potrebno. 

Krećemo sa postavljanjem gips ploča i u dogovoru sa mušterijom i majstorom za rasvetu, ostavljamo prostor kuda će prolaziti rasveta. Takođe po želji možemo postaviti gipsane kaskade 8skrivače) gde god želite. To su oni lepi delovi sa rasvetom (led trake) koji plafon čine neobičnim i daju dodatni sjaj prostoru.  

Za koga je spuštanje plafona ?

Za sve koji žele da investiraju u ugođaj i moderan prostor svog doma
Za one koji žele da uštede na računu za struju, jer spuštanjem plafona to sigurno dobijate.
Za one koji žele da imaju plafone kao u najluksuznijim objektima

Šta ćete sve dobiti spuštanjem plafona

Cenovnik za spuštanje šlafona i gipsane redove

Cene su prikazane sa našim materijalom – konačnu cenu određujemo samim izlaskom na traženi objekat

Spuštanje plafona

Cena 

22e - 24e

Pregradni zidovi

Cena

30e - 32e

Skrivači, zavese i kaskade

Cena

20e - 22e

Obrada špaletni

Cena

8e - 12e

Garancija zadovoljstva

Za sve naše molerske usluge dajemo 100% garanciju zadovoljstva ili vraćamo kompletan iznos uplaćen. Šta to znači u praksi?

To znači da u bilo kom trenutku ako niste zadovoljni, možete da nam otkažete posao ili nakon završenih radova ako niste zadovoljni vratićemo vam kompletan iznos novca.