O nama

The Best Painting Company in Town!

Ko smo mi

Kako je nastao još jedan dobar tim Molera u Beogradu

Pre 11 godina nisam imao pojma kako da dodjem do novca i ostvarim finansijsku slobodu. Sa raznih poslova vozača – dostavljača, pomagača, otvarača flaša, čistača i sličnog, od silne želje za sopstvenom firmom i poslom, došao sam na ideju da se oprobam u nekom zanatu. Vodeći se teorijom da je talenat samo 5% a trud 95% uspeha, odlučio sam da probam da se oprobam u takozvanom “moleraju”. Koliko moze da bude teško, cap cap, gore dole i valjda ću ući u štos? Brzo sam shatio da nije tako i da nema ništa od dobrog posla, bez puno prakse i mnogo truda.

Elem vodio sam se i politikom da bi svi da budu neki direktori i kompijuterski stručnjaci, slabo bi da se hvataju za farbu i da se kupaju u “buretu” posle posla, pa će za nas koji imamo veliku želju za novim pobedama, ovakva vrsta posla, neće predstavljatki nikakav problem. Eto mene u radnji da kupim četku i valjak i da krenem u molerske usluge

0 +
Gotovih projekata
0
Zadovoljnih klijenata
0
Zaposleni
0
Godine postojanja

Naša vizija

Sada nakon jedanaest godina, imamo preko 1400 kompletno završenih molerskih radova i bazirali smo se na četiri stvari.

Kao i svaki početnik, obavestio sam par najbližih ljudi da me preporuče za neki posao. Tako nesiguran u svoje molersko znanje, ali siguran u svoju jaku volju, odradio sam bud zašto par poslova kod prijatelja da malo naviknem zglobove. Vremenom, malo po malo, povećavao se broj poslova, kao i moje veštine. Brzo sam shvatio da veće i zahtevnije poslove ne mogu sam odraditi u roku koji obećam kako bih ispoštovao mušteriju, jer jelte to je bar meni, a verujem i drugim početnicima uvek bila najbitnija stavka. Potražio sam jednog pomoćnika, zatim još jednog, pa još jednog pa…

Izdvajamo

Pedantnost

Što znači da nakon našeg izlaska nećete morati da čistite ništa, jer sve očistimo i ostavimo 100% pedantno bez ijedne flekice. Hvala vam što koristite naše usluge!

Poštovanje rokova

Kada kažemo biće gotovo u petak, ima da bude gotovo u Petak makar moralo još nas 12 da dodje da radi da bi završili.

Korektna cena

Ne naplaćujemo kule i gradove, takođe ne radimo za klikere. Dobićete maximalno korektnu i ekonomičnu cenu za izvođenje naših radova na koje dajemo garanciju zadovoljstva.

Profesionalnost

Iz objekta nećemo izaći, makar 100 puta popravljali dok svaka sitnica ne bude perfektna i po vašem ukusu.